home

Üdvözöljük az Intellihome honlapján

Értesítjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2020. június 17-én (szerdán) 09.00 és 10.00 között az IntelliHome Kft. szolgáltatásai Fótligeten áramszünet miatt szünetelnek.

Az okozott kellemetlenségért szíves elnézésüket kérjük, üdvözlettel:
IntelliHome Kft.A kialakult járványügyi vészhelyzetre való tekintettel kérjük, szíveskedjen egy e-mail címet megadni, ahol (az eddigi postán küldött számla és csekk helyett) elektronikus számláinkat fogadni tudja, elkerülve ezzel az esetleges postai kézbesítési nehézségeket, illetve a személyes kontaktust. A jelenlegi helyzetben kiemelten fontos a zavartalan szolgáltatás biztosítása (különös tekintettel az internetre) ezért kérjük, hogy számláit szíveskedjen a megadott fizetési határidőig rendezni a késedelmes fizetés okozta kellemetlenségek elkerülése végett.
Az elektronikus számlák fogadásához megadni kívánt e-mail címet az ugyfelszolgalat@intellihome.hu címen várjuk, kérjük, hogy azonosításhoz az előfizető nevét és a szolgáltatási címét, vagy szerződésszámát szíveskedjen pontosan megadni.
Eddigi postai csekkes befizetést választó ügyfeleink az IntelliHome Kft. előfizetési díjait átutalással vagy csoportos beszedési megbízással is rendezhetik.
Utalás esetén kérjük, hogy a közleményben hétjegyű szerződésszámát vagy a kiegyenlítendő számla számát tüntesse fel, és az alábbi számlaszámra utaljon:

10402197-50526653-69681002

Csoportos beszedési megbízás megadásához az alábbi adatokra lesz szüksége:

- Jogosult (IntelliHome Kft.) bankszámla száma: 10402197-50526653-69681002

- Jogosult azonosítója (csak csoportos beszedéshez): A24866794

- Fogyasztó (az Ön) azonosítója: (hétjegyű szerződésszáma)

Köszönjük együttműködését, üdvözlettel:
IntelliHome Kft.

Elérhetőségeinket IDE kattintva találja.

A weblap a alábbi (vagy magasabb) böngésző verziókkal kompatibilis:

  • Internet Explorer 8
  • Internet Explorer 7
  • FireFox 10
  • Google Chrome 17
  • Safari 4
Lap tetejére